Tlf.: + 45 42 20 83 03

om os

Jeg hedder Karina, og det er mig der er stifteren af Addfico. Lige nu udgør jeg 100% af ressourcerne i virksomheden, så det er mig i vil møde, hvis i vælger at indgå et samarbejde med os. Jeg skriver ”os”, da jeg håber på at virksomheden vil vokse i fremtiden.

Jeg har en cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School, og 12 års erfaring indenfor revision og regnskab. Hvoraf 6 år er som revisor i henholdsvis Deloitte og Piaster Revisorerne, derudover har jeg arbejdet kortvarigt som Finansiel Controller efterfulgt af næsten 4 år som regnkabschef/økonomichef i mellemstore internationale virksomheder.

Hvis du vil lære mere om mig, kan du finde mit CV på LinkedIn.

www.linkedin.com/in/karinahedbergmadsen

Mission

Addfico tilbyder ydelser indenfor bogholderi, lønninger, regnskab og økonomistyring. Vi leverer en stabil og kompetent service, så vores kunder oplever os som en professionel økonomisk samarbejdspartner. Vi leverer en service i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Vision

Addfico vil være anerkendt som en virksomhed, der løfter niveauet for regnskabsservice og økonomisk rådgivning i mindre danske virksomheder. Dette opnås ved, til enhver tid, at levere service i en høj kvalitet som medfører tilfredse kunder. Forudsætningen for dette er at have de helt rigtige kompetencer og ressourcer.